اسامی برگزیدگان بیست و هشتمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه اعلام شد

اسامی برگزیدگان بیست و هشتمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه اعلام شد جدید

درمر اسمی که با حضور معاون اول رئیس جمهوری، وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان ، معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در محل نهاد ریاست جمهوری برگزار شد؛ دانشجویان نمونه کشور معرفی و از آنان تجلیل شد.

ادامه مطلب

مراسم تجلیل از برگزیدگان بیست و هشتمین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری و منتخبین دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه تهران برگزار شد. جدید

مراسم تجلیل از برگزیدگان بیست و هشتمین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری و منتخبین دانشگاه آزاد اسلامی با حضور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان و معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه تهران برگزار شد.

ادامه مطلب
انتخاب دو نفر از دانشجویان دانشگاه تهران به عنوان برگزیدگان جشنواره دانشجوی نمونه کشوری

میثم بلباسی، دانشجوی مقطع دکترای تخصصی رشته مدرسی معارف اسلامی و مهدی تاج پور، دانشجوی مقطع دکترای تخصصی رشته کارآفرینی از دانشگاه تهران به عنوان برگزیدگان بیست و هشتمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه کشوری انتخاب شدند.