اولین نشست شورای معاونین دانشجویی دانشگاه های منطقه یک کشور در سال ۱۴۰۴ برگزار شد.

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۰:۴۵ کد : ۴۷۵۲۸ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۳۰
اولین نشست شورای معاونین دانشجویی دانشگاه های منطقه یک کشور در ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد.

در این نشست که با حضور معاونین دانشجویی دانشگاه های منطقه یک کشور در تالار امیرکبیر دانشگاه تهران برگزار شد، دکتر علی حسین رضایان، معاون دانشگاه و رئیس سازمان خدمات دانشجویی دانشگاه تهران و دبیر شورای معاونین دانشجویی دانشگاه های منطقه یک، ضمن عرض خیر مقدم و گرامیداشت هفته معلم، هفته کرامت و میلاد باسعادت امام هشتم، امام رضا (ع)، را تبریک گفتند.
دکتر رضایان اظهار داشتند که معاونین دانشجویی در دانشگاه ها مسئولیت سنگینی را قبول کرده اند و از زحمات معاونین در سال 1403 تقدیر و تشکر کردند.
رئیس سازمان خدمات دانشجویی دانشگاه تهران با توجه به اهمیت تشریک مساعی در نشست های شورای معاونین دانشجویی برای ایجاد وحدت رویه در دانشگاه ها، بیان نمودند که در سال گذشته تا آنجا که امکان پذیر بود تلاش شد جلسات منطقه یک به صورت منظم برگزار و جمع بندی جلسات برای معاونین دانشگاه ها و مسئولین ذیربط ارسال شود امسال نیز تلاش می شود جلسات با نظم بیشتری برگزار شود و حول محورها و اولویت های اصلی و اعلامی دانشگاه ها بحث و تبادل نظر صورت پذیرد.
دکتر رضایان با اشاره به ماموریت دانشگاه ها در زمینه آموزش، پژوهش و فناوری گفتند که متاسفانه شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه، دانشگاه ها را برای تامین هزینه های خدمات رفاهی با چالش روبرو ساخته است و بخش عمده بودجه دانشگاه ها صرف خدمات رفاهی دانشجویان و حقوق و دستمزد کارکنان دانشگاه می شود لذا دانشگاه ها از ماموریت های اصلی خود که در نسل سوم دانشگاه ها به آن تمرکز شده است فاصله گرفته اند لذا این امر مطلوب نیست و تغییر رویکرد جهت سیاست گذاری ها بیش از گذشته ضرورت یافته است.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران، ضمن تاکید بر وحدت رویه در دانشگاه های منطقه یک کشور بیان کردند که صندوق رفاه دانشجویان بایستی در تعیین نرخ خدمات رفاهی اعم از غذا، اجاره بهای اسکان و سایر خدمات ارائه شده، شرایط دانشگاه های هر منطقه از کشور را به صورت جداگانه بررسی و تصمیمات برای هر منطقه به صورت مجزا گرفته شود.
دکتر رضایان ضمن انتقاد از نحوه تصمیم گیری در هیات امنای صندوق رفاه دانشجویان وزارت عتف گفتند هیات امنای صندوق رفاه بدون در نظر گرفتن چالش های هر کدام از دانشگاه ها از جمله دانشگاه تهران که اکثر زیر ساخت های آن فرسوده است و دانشجویان زیادی در سنوات اضافه دارد اقدام به تصمیم گیری می نماید که این مسئله دانشگاه ها را با مشکلات زیادی روبرو ساخته است لذا نیاز است که معاونین دانشجویی دانشگاه های سطح یک کشور در کمیسیون دائمی و هیات امنای صندوق رفاه عضو باشند.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران از سیاستگذاران حوزه دانشجویی اعم از صندوق رفاه، سازمان امور دانشجویی، سازمان برنامه و بودجه خواست محور و اصل را دانشگاه ها بدانند و اختیارات دانشگاه ها را به رسمیت بشناسند و بدین گونه عمل نشود که هر سازمانی بخشی از اختیارات دانشگاه ها را سلب کنند و مدام آئین نامه و بخشنامه هایی را بدون در نظر گرفتن منابع مالی برای اجرا به دانشگاه ها ارسال کنند.
بحث و تبادل نظر در خصوص تعیین نرخ ژتون غذای دانشجویی و قیمت تمام شده غذا در سال تحصیلی 1405-1404  و چگونگی توسعه رستوران های مکمل جهت افزایش کیفیت از مهمترین موضوعات مطرح شده در این نشست بود.
در این نشست ضمن اظهار نظر معاونین دانشجویی دانشگاه های منطقه یک، جمع بندی نظرات و پیشنهادات به سازمان امور دانشجویان و صندوق رفاه دانشجویان ارسال شد.