آگهی مزایده صنوف کوی دانشگاه تهران (مرحله دوم)

۱۷ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۲ کد : ۹۶۶۶ اطلاعیه‌ها

" آگهی مزایده "

مرحله دوم

اداره کل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران در نظر دارد صنوف (خیاطی، میوه فروشی خوابگاه، آرایشگاه، لوازم بهداشتی، خواربار فروشی خوابگاه فاطمیه و خزاری، فست فود خوابگاه چمران (دختران) و خشکشویی، لوازم ورزشی و خدمات رایانه کوی پسران) خود را به صورت اجاره به مدت یکسال از طریق مزایده واگذار نماید. مقتضی است در صورت تمایل به شرکت در مزایده از تاریخ ۱۳۹۸.۰۷.۱۵ لغایت ۱۳۹۸.۰۷.۱۸ در وقت اداری (از ساعت ۸.۳۰ لغایت ۱۵) جهت آگاهی از جزئیات اطلاعات و دریافت اسناد و فرم‌های مزایده به اداره اموال دانشگاه در سازمان مرکزی و بازدید محل به آدرس خیابان کارگر شمالی بعد از جلال آل احمد روبروی خیابان ۱۵ خوابگاه دانشگاه تهران مراجعه و یا جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های اداره اموال دانشگاه ۶۱۱۱۳۲۷۲, ۶۱۱۱۵۵۲۷ تماس حاصل نمائید.