قابل توجه دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی ۹۹-۹۸

۰۶ مهر ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۰ کد : ۹۵۲۹ اطلاعیه‌ها
تعداد بازدید:۹۸۵۱

شرکت کلیه دانشجویان جدید الورود سال تحصیلی ۹۹-۹۸ (به استثنای دانشجویان پردیس‌های کشاورزی و منابع طبیعی و فارابی و دانشجویان مجازی) در طرح سنجش سلامت که از تاریخ ۸ مهر سال جاری در باشگاه دانشجویان برگزار می‌شود، الزامی است. دانشجویان می‌توانند جهت شرکت در این طرح نسبت به تکمیل کارنامه سلامت جسم (از طریق سامانه جامع آموزش) و رزرو وقت (از طریق سامانه resclinic.ut.ac.ir ) و یا لینک ایجاد شده در انتهای کارنامه سلامت جسم، از اول مهر سال جاری) اقدام نمایند. لازم به ذکر است از ثبت نام ترم دوم دانشجویان جدید الورودی که در طرح فوق شرکت ننمایند جلوگیری به عمل می‌آید.

ضمناً دانشجویان پردیس‌های کشاورزی و منابع طبیعی و فارابی جهت شرکت در طرح سنجش سلامت لازم است به مرکز بهداشت و درمان پردیس مربوطه مراجعه نمایند