اطلاعیه رزرو غذای دانشجویان دانشگاه تهران

۳۰ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۰ کد : ۶۳۰۱ اطلاعیه‌ها
تعداد بازدید:۱۰۶۴

اداره کل امور دانشجویی دانشگاه تهران در اطلاعیه‌ای تاریخ رزرو غذا برای هفته اول سال تحصیلی ۹۸-۹۷ را اعلام کرد. برنامه غذایی شروع هفته ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ هم اکنون در سامانه تغذیه دانشگاه تهران قابل مشاهده است و دانشجویان می‌توانند نسبت به رزرو غذا اقدام نمایند.

قابل توجه است زمان رزرو وعده ناهار دانشکده / ‏پردیس‬ تا اطلاع ثانوی به صورت ۴۸ ساعته می‌باشد و در وعده ناهار / ‏شام‬ خوابگاه‌ها به صورت ۲۴ ساعته می‌باشد.

نکته اول: دانشجویان ساکن در خوابگاه به دلیل تنظیمات سامانه خوابگاه در حال حاضر امکان مشاهده سلف‌های خوابگاه را ندارند و تنها امکان مشاهده و رزرو وعده ناهار در سلف دانشکده / ‏پردی‬س را دارند.

نکته دوم: آن دسته از دانشجویانی که امکان مشاهده سلف و برنامه غذایی را ندارند با توجه به قوانین تعریف شده در سامانه تغذیه وضعیت تحصیلی خود در سامانه گلستان را چک نمایند. وضعیت تحصیلی‌های مجاز برای استفاده از سامانه تغذیه به شرح زیر می‌باشد.

در حال ثبت نام
مشغول به تحصیل
ترم در انتظارهای (موضوع رساله / آزمون جامع / ‏پایان‬ نامه / ‏‬ رساله / ‏چاپ‬ مقاله / ‏پروژه‬ تحقیقاتی و...
تغییر رشته
ترم عادی دارای تکدرس ترم آخر
شرکت در آزمون جامع

در صورتی که وضعیت تحصیلی به غیر ازموارد ذکر شده در بالا می‌باشد امکان استفاده از سامانه تغذیه تا زمان اصلاح وضعیت تحصیلی امکان پذیر نمی‌باشد.