سومین نشست دبیران کانون های دانشجویی همیاران سلامت روان برگزار شد
سومین نشست دبیران کانونهای دانشجویی همیاران سلامت روان با حضور دکتر حسن به نژاد، معاون دانشجویی دانشگاه تهران، آقای حمید پیروی، رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران، دکتر منصوره سادات صادقی، مدیر کل دفتر مشاوره وسلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، دکترحمید یعقوبی، عضو هیأت علمی دانشگاه شاهد ۱۶ اردیبشهت ماه سال جاری، در تالار امیرکبیر دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم معاون دانشجویی دانشگاه تهران، با اشاره به اهمیت کانونهای دانشجویی همیاران سلامت روان گفت: امیدواریم با همکاری همیاران سلامت روان شاهد ارتقا سلامت روان در دانشگاههای کشور باشیم و برگزاری این جلسات میتواند پایه گذار اقداماتی مؤثر در این زمینه باشد.
در همین رابطه رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران ضمن ارائه گزارش از روند فعالیتهای کانون همیاران سلامت روان دانشگاه تهران و توسعه کانون در پردیسها، دانشگده ها و خوابگاهها گفت: سابقه فعالیت همیاران سلامت روان در دانشگاه تهران به سال ۱۳۸۶ بر میگردد همچنین اولین نشست کانونهای همیاران سلامت، آذر ۹۵ و اولین همایش همیاران در تاریخ فروردین ۹۶ توسط دانشگاه تهران برگزار شد.
همچنین وی درباره برگزاری سومین همایش کشوری در سال ۹۷ نکاتی را ارائه کرد و از حاضران خواست در انتهای جلسه به بحث و تبادل نظر در این زمینه بپردازند.
همچنین مدیر کل دفتر مشاوره وسلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم نیز گفت: در همایش اول کانونهای دانشجویی همیاران سلامت روان، ۸۰ دانشگاه از منطق مختلف کشور و حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ از دانشجویان همیار سلامت حضور داشتند. در همایش دوم، ۱۱۱ دانشگاه و حدود ۴۰۰ نفر از دانشجویان همیار سلامت حضور داشتند.
وی افزود: از ابتدای شکل گیری کانونها، هدف آنها ارائه خدمات مستمر و فراگیر در زمینه سلامت روان و پیشگیری از آسیبها شامل پیشگیری از خودکشی، طلاق، ایدز و... بود. هدف دیگر ایجاد و نشاط در دانشگاه بود که در حال حاضر بحث مهمی و نیاز به سرمایه گذاری است.
دکتر صادقی گفت: سیاستهای دفتر مشاوره وسلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در جهت حمایت از کانون همیاران است و حمایتهای لازم در این زمینه صورت میگیرد.
عضو هیأت علمی دانشگاه شاهد و مدیر کل اسبق دفتر مشاوره وسلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم نیز گفت: باید به آسیب شناسی همایشهایی که تا کنون بر گزار شده بپردازیم تا بتوانیم همایشهای بعدی را با قدرت بیشتر برگزار کنیم.
وی افزود: کانونهای همیاران در حدود ۳ سال از تشکیل تا کنون جایگاه واقعی خود را در سطح دانشگاه و دستگاههای فرهنگی کشور حتی در سطح دولت پیدا کرده است و انعکاس خوبی داشته است.
دکتر یعقوبی گفت: در زمینه فعالیتهای خود جوش و مبتنی بر ایدههای همیاران، دچار کمبود هستیم و لازم است همیاران مناطق مختف کشور در این زمینه همکاری بیشتری کنند. زیرا مشکلات موجود در مناطق مختلف کشور متفاوت است.
در این نشست همچنین نمایندگان کانونهای همیاران سلامت روان از دانشگاههای مناطق مختلف شامل اهواز، مشهد، کرمان، شیراز، یزد، اصفهان، کردستان، کرمانشاه، همدان، تبریز و رشت به گزارش اقدامات و فعالیتها پرداختند. همچنین درباره برنامههای تخصصی کانونهای همیار دانشگاه بحث و تبادل نظر کردند.