جلسه آمادگی برای بازگشایی سلفهای دانشجویی برگزار شد
در این جلسه که با حضور دکتر مدنی، مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه، خانم صاحبی، رئیس اداره تغذیه، آقای غلامی، کارشناس مسئول اداره تغذیه دانشگاه و کارشناسان و ناظرین تغذیه دانشکده ها و دانشکدگان در تالارامیرکبیر دانشگاه برگزار شد، دکتر مدنی، با توجه به حضوری شدن دانشگاه ها پس از یک وقفه دو ساله به علت شیوع ویروس کرونا و آغاز به کار سلف های دانشجویی از تاریخ 17 اردیبهشت ماه، بر لزوم آمادگی و نظارت بیش از بیش کارشناسان و ناظرین تغذیه واحدها جهت ارائه هر چه بهتر خدمات به دانشجویان تاکید کردند.
مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه اظهار داشتند که با توجه به شروع یکباره فعالیت سلف ها و نبودن زمان کافی، براساس تصمیم گیری مدیران دانشگاه مقرر شده است چندین سلف در دانشگاه عهده دار طبخ و توزیع غذای تمامی واحدها باشند لذا بحث نظارت ناظرین تغذیه واحدها بر فرآیند توزیع غذا توسط پیمانکاران تغذیه در سلف ها بسیار حائز اهمیت است.
آماده سازی و نظافت بهداشتی سلف و آشپزخانه ها و رعایت اصول بهداشتی، هماهنگی جهت آماده سازی سیستم اتوماسیون و رفع اشکالات احتمالی، آماده سازی سردخانه ها و خط کانترهای گرم توزیع غذا ، سینی و قاشق و چنگال برای دانشجویان و رعایت پروتکل های بهداشتی ابلاغی توسط پیمانکاران و دانشجویان در سلف ها در هنگام توزیع غذا از دیگر موضوعات مطرح این جلسه بود.