نشست معاونین دانشجویی دانشکدگان و دانشکده های دانشگاه تهران برگزار شد.

۲۳ آبان ۱۴۰۰ | ۱۶:۲۳ کد : ۲۳۵۹۶ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۲۵۱
نشست معاونین دانشجویی دانشکدگان و دانشکده های دانشگاه، ۱۹ آبان ماه ۱۴۰۰ با رعایت پروتکل های بهداشتی در تالار امیرکبیر دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی دانشگاه، این نشست با حضور دکتر وجهی، معاون دانشجویی دانشگاه، دکتر بهرامی، معاون فرهنگی دانشگاه، مدیران حوزه معاونت دانشجویی و معاونین دانشجویی دانشکدگان و دانشکده ها و با محوریت آغاز آموزش حضوری دانشجویان برگزار شد.
در ابتدای نشست دکتر بهرامی ضمن خیر مقدم و تشکر از معاونین برای شرکت در جلسه بیان نمودند که دو حوزه فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دو حوزه مهم دانشگاه ها می باشند که امید است با تجربیات و تلاش مضاعف همکاران در این دو حوزه بتوانیم مشکلات و مسائل دانشجویان را شناسایی و مرتفع نماییم.
وی اظهار داشت:« متاسفانه کرونا جوامع بشری را با  آثار و تبعات سوئی در زمینه های اقتصاد، سلامت جسم و روان و مشکلات خانوادگی روبرو ساخت و دانشجویان مشتاق و چشم انتظار بازگشت به دانشگاه ها هستند که امیدوایم به زودی این امر تحقق یابد».
معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه خاطر نشان کردند که دانشگاه ها در شرایط ویژه ای قرار دارند که برای عبور از این شرایط نیاز به یک حرکت و تلاش جدی در حوزه دانشجویی و فرهنگی می باشد تا بتوانیم محیطی آرام و با نشاط برای تحصیل و زندگی دانشجویان فراهم آوریم».
در ادامه دکتر وجهی نیز ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور معاونین، تشکیل این نشست را در راستای تشریک مساعی در خصوص موضوع از سرگیری آموزش حضوری دانشجویان بسیار حائز اهمیت دانستند.
معاون دانشجویی دانشگاه آغاز آموزش حضوری دانشگاه ها را ضروری اعلام کردند و گفتند: « دانشجویان سرمایه های اجتماعی دانشگاه ها هستند و امیدواریم بتوانیم به زودی شاهد حضور آنها در دانشگاه ها باشیم ولی دانشگاه ها برای بازگشایی حضوری نیاز به فراهم بودن زیر ساخت هایی هستند که امید است دولت و وزارت عتف، دانشگاه ها را در این زمینه حمایت کنند».
وی افزود:« بازگشت یکباره دانشجویان می تواند علاوه بر احتمال شیوع موج جدیدی از بیماری، دانشگاه ها را با کمبود جدی در ظرفیت کلاس ها و سراها مواجه نماید زیرا با پروتکل ابلاغی وزارت عتف، دیگر امکان بازگشت به شرایط قبل از بیماری کرونا را نداریم لذا لازم است مسئولان علاوه بر حمایت از دانشگاه ها برای آماده سازی زیرساخت ها با برنامه ریزی و تدبیر حرکت و تصمیم گیری کنند».
دکتر وجهی ضمن تاکید بر لزوم آمادگی و برنامه ریزی دانشکده ها و دانشکدگان برای بازگشت حضوری دانشجویان براساس پروتکل های ابلاغی، اعلام نمودند که با توجه به الزامی بودن تزریق دو دوز واکسن کرونا جهت امکان حضور در دانشگاه و سراها، دانشکده ها و دانشگدگان، نسبت به اطلاع رسانی و ترغیب دانشجویان، اساتید و کارکنان جهت تزریق دو دوز واکسن، اهتمام ورزند.
معاون دانشجویی دانشگاه در خصوص نحوه اسکان دانشجویان در سراها گفتند:« دانشگاه ها در این خصوص تابع تصمیمات ستاد ملی کرونا می باشند و در حال حاضر دانشجویان تحصیلات تکمیلی که پروپزال و رساله خود را تصویب کرده اند می توانند پس از ثبت درخواست در سامانه گلستان و تایید استاد راهنما و رئیس دانشکده و در صورت تزریق دو دوز واکسن نسبت به اسکان در سراها اقدام نمایند».
در ادامه نیز مدیران کل حوزه دانشجویی گزارشاتی از پایش سلامت روان و جسم دانشجویان، وضعیت سراها، بهداشت و سلامت و تغذیه ارائه دادند.
سپس معاونین دانشجویی دانشکده ها و دانشکدگان نقطه نظرات خود را در خصوص چالش های پیش رو بیان نمودند، بحث کمبود ظرفیت کلاس ها و سراها در صورت بازگشت تمامی دانشجویان و رعایت پروتکل های اعلامی از سوی وزارت عتف، بحث کمبود بودجه تغذیه و قرارداد با پیمانکاران، از جمله دغدغه های مطرح شده از سوی معاونین دانشجویی بود.
در پایان نیز مقرر شد معاونین دانشجویی نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص آغاز آموزش حضوری بصورت مکتوب به معاونت دانشجویی دانشگاه ارسال نمایند.