مراسم اختتامیه رویداد ادبی، هنری و بهداشت روانی مسابقه ترم کرونایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز مشاوره دانشگاه تهران، این مراسم با حضور دکتر سعید حبیبا، معاون دانشجویی دانشگاه تهران و دکتر منصوره السادات صادقی، مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به میزبانی مرکز مشاوره دانشگاه تهران برگزار شد.
در این مراسم که دکتر علم معاون دانشجویان داخل وزارت علوم, تحقیقات و فناوری نیز بصورت مجازی در جلسه حضور یافتند ضمن تقدیر از مشارکت گسترده و عظیم دانشجویان دانشگاه های کشور این رویداد را رویداد تاریخی دانسته که اولین بار در کشور و یا شاید دنیا برگزار شده باشد و از این رو از تمامی دست اندرکاران و بویژه دانشجویان تقدیر و تشکر نمودند.
در ادامه حمید پیروی، رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران در رابطه با برگزاری مسابقه گفت: «از نخستین روزهای اسفندماه سال گذشته با انتشار خبر شیوع ویروس کرونا در کشور، ناگهبان با پدیده ای غریب و هولناک به نام پاندمی کرونا روبرو شدیم. از این رو مرکز مشاوره دانشگاه تهران بنابر مسئولیت اجتماعی و احساس تکلیفی که دارد با تکیه بر توانمندی های جمعیت فرهیخته دانشجویی کشور و با همکاری دفتر مشاوره و سلامت وزارت عتف و همچنین کانون دانشجویی همیاران سلامت روان، برآن شد که با طراحی و اجرای برنامه های اجتماع محور با محوریت دانشجویان زمینه خلق فرصت های با هم بودن و اقداماتی کنشگرانه و مثبت در جمعیت دانشجویی را فراهم سازد».
وی افزود: «این رویداد با هدف تقویت امید و ارتقاء راهکارهای سازگارانه و توام با مراقبت در دانشجویان صورت گرفت، کوشش شد دانشجویان در خلق آثار رویکردی مثبت و امید بخش داشته باشند، از همین رو خلق آثار در قالب طنز مورد تاکید قرار گرفت».
رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران اظهار داشت: «این رویداد از اسفندماه ۱۳۹۸ شروع و تا بهار ۱۳۹۹ با محوریت خودمراقبتی و رعایت بهداشت در پیشگیری و مبارزه با کرونا، نوع دوستی و مسئولیت پذیری اجتماعی در پیشگیری و مبارزه با کرونا، بهداشت روان، امیدواری و اوقات فراغت در ایام کرونایی، عوارض، پیامدها و آموخته های فردی، اجتماعی و خانوادگی در ایام کرونا برگزار شد».
پیروی در خصوص میزان مشارکت دانشجویان گفت: «تعداد ۱۱۰۴ اثر به دبیرخانه رویداد با مشارکت دانشجویان ۱۰۹ دانشگاه از سراسر کشور ارسال شد و نزدیک به ۲۰۰۰ دانشجو از دانشگاه های سراسر کشور نیز در شبکه های اجتماعی گوناگون متعلق به رویداد عضو شدند».
وی افزود: «آثار پس از دریافت، جهت ارزیابی به کمیته داوری ارسال شدند تا از بعد روانشناختی و هنری مورد بررسی قرار گیرندکه پس از بررسی نفرات اول تا سوم مشخص و معرفی گردیدند».
نفرات اول: محمدرضاجعفری ندوشن (فیلم)، پردیس شهیدان پاکنژاد یزد- الهه ایزدی (داستان)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران- مهساسنایی (خاطره)، دانشگاه تهران- رضاتوحیدمنش (پادکست)، دانشگاه جهرم
نفرات دوم: یگانه جمالی، دانشگاه اصفهان- سولماز الیاس زاده (پوستر)،دانشگاه هنر اسلامی تبریز – احسان صادقی (دلنوشته)،دانشگاه تهران -زهرا نظرپور (دکلمه)، دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا
نفرات سوم: کیمیامحمدی (نقاشی / تصویرسازی)،دانشگاه کردستان