برگزاری کارگاه ایمنی و بهداشت ویژه پرسنل اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی
کارگاه ایمنی و بهداشت ویژه پرسنل اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی ۱۹ دیماه ۱۳۹۸ توسط اداره کل بهداشت و درمان دانشگاه تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل بهداشت و درمان دانشگاه تهران، این کارگاه با هدف ارتقاء سلامت رفتاری کارکنان و آشنایی با اصول بهداشت و ایمنی و پیشگیری از انتقال بیماری های منتقله از طریق غذا، در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد.
دکتر یوسف مقدس، مدیر کل بهداشت و درمان دانشگاه در این رابطه گفت:« برگزاری این دورههای آموزشی به همراه صدور کارت سلامت که از طرف مرکز بهداشت و درمان برای این گروه هدف انجام میپذیرد کمک شایانی به پیشگیری از بروز بیماریها و مسمومیتهای غذایی در دانشگاه مینماید».
گفتنی است حدود 70 نفر از پرسنل اماکن تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی (آشپزخانه ها و بوفه ها) دانشگاه در این کارگاه شرکت کردند.